عنوان : مقاله بررسي شاخصهاي جوانه زني دو ژنوتيپ لوبيا قرمز حاصل از پايه هاي مادري تيمار شده با سطوح مختلف تنش خشکي و نيتروژن فایل ورد (word)
قیمت : 69,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله بررسي شاخصهاي جوانه زني دو ژنوتيپ لوبيا قرمز حاصل از پايه هاي مادري تيمار شده با سطوح مختلف تنش خشکي و نيتروژن فایل ورد (word) دارای 4 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي شاخصهاي جوانه زني دو ژنوتيپ لوبيا قرمز حاصل از پايه هاي مادري تيمار شده با سطوح مختلف تنش خشکي و نيتروژن فایل ورد (word)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي شاخصهاي جوانه زني دو ژنوتيپ لوبيا قرمز حاصل از پايه هاي مادري تيمار شده با سطوح مختلف تنش خشکي و نيتروژن فایل ورد (word)،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي شاخصهاي جوانه زني دو ژنوتيپ لوبيا قرمز حاصل از پايه هاي مادري تيمار شده با سطوح مختلف تنش خشکي و نيتروژن فایل ورد (word) :



تعداد صفحات:4
چکیده:
به منظور بررسی اثرات اعمال تنش خشکی و نیتروژن روی گیاه مادری، بر جوانه زنی بذر و رشد گیاهچه دو ژنوتیپ لوبیا قرمز آزمایشی به صورت اسپلیت پلات فاکتوریل در شرایط مزرعه انجام گرفت. تیمارهای آزمایشی عبارت بودند از: تیمار آبیاری در سه سطح آبیاری نرمال به عنوان شاهد ( 60 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر)، تنش خفیف ( 90 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر) و تنش شدید ( 120 میلی متر تبخیر از تشتک تبخیر) و تیمار کود نیتروژن در چهار سطح: شاهد، و مصرف 50، 100 و 150 کیلوگرم نیتروژن در هکتار. فاکتور سوم نیز ژنوتیپهای لوبیا قرمز شامل رقم اختر و لاین D81083 بود. سپس، بذرهای تولیدی با استفاده از آزمون جوانه زنی استاندارد و هدایت الکتریکی مورد ارزیابی قرار گرفت. این آزمون به صورت فاکتوریل در قالب بلوکهای کامل تصادفی انجام گرفت. نتایج نشان داد که اعمال تنش خشکی بر روی گیاه مادری سبب کاهش صفاتی نظیر درصد گیاهچه های طبیعی، طول و وزن خشک ریشه چه و ساقه چه، و بنیه گیاهچه گردید. اثر نیتروژن نیز بر روی این صفات معنیدار بود و به طور کلی سبب بهبود آنها گردید. لاین D81083 نیز نسبت به رقم اختر در شرایط نرمال از نظر صفات جوانه زنی برتری داشت اما در سطح تنش شدید تفاوت معنیداری بین این ژنوتیپها مشاهده نشد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بررسي شاخصهاي جوانه زني دو ژنوتيپ لوبيا قرمز حاصل از پايه هاي مادري تيمار شده با سطوح مختلف تنش خشکي و نيتروژن فایل ورد (word)
قیمت : 69,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky