عنوان : مقاله ارزيابي بسته بندي با پوشش‌هاي 3% و 5% نانونقره بر پايه دي اکسيد تيتانيوم در رشد قارچي نان هاي مصرفي
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله ارزيابي بسته بندي با پوشش‌هاي 3% و 5% نانونقره بر پايه دي اکسيد تيتانيوم در رشد قارچي نان هاي مصرفي دارای 21 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزيابي بسته بندي با پوشش‌هاي 3% و 5% نانونقره بر پايه دي اکسيد تيتانيوم در رشد قارچي نان هاي مصرفي  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ارزيابي بسته بندي با پوشش‌هاي 3% و 5% نانونقره بر پايه دي اکسيد تيتانيوم در رشد قارچي نان هاي مصرفي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزيابي بسته بندي با پوشش‌هاي 3% و 5% نانونقره بر پايه دي اکسيد تيتانيوم در رشد قارچي نان هاي مصرفي :


سال انتشار : 1395

تعداد صفحات :21

مقدمه: در این پژوهش با توجه به خاصیت ضد میکروبی بسته‌های محتوی نانوذرات نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم، تاثیر این بسته ها روی فلور قارچی نان‌های مصرفی با بسته‌های پلی اتیلن رایج مورد مقایسه قرار گرفت. این مطالعه تجربی در رابطه با افزایش زمان ماندگاری نان‌های مصرفی به اجرا در آمده است. مواد و روش ها: ابتدا بصورت تصادفی تعداد 24 نمونه از هر 6 نوع نان سنگک، بربری، تافتون، جو، باگت و تست تولیدی از 12 نانوایی منطقه 2 شهر تهران تهیه شد. نمونه‌های نان اخذ شده در پوشش‌های نانویی 3% ، 5% و پلی اتیلن معمولی (شاهد) قرار داده شد و در روزهای 1، 3، 7، 14 و 28 در دو تکرار بر اساس استاندارد ملی ایران تحت کنترل و آزمایشات میکروبی قرار گرفت. یافته‌ها: نتایج نشان داد که اثر نوع فیلم و مدت نگهداری به عنوان عوامل اصلی بر فلور قارچی نان معنی‌دار بوده است (000/0 P=). به طوریکه با حضور نانوذرات در پوشش بسته‌بندی، فلور قارچی کاهش داشته است و با افزایش مدت روزهای نگهداری تعداد انواع قارچ افزایش یافته است ولی این افزایش در اکثر موارد در نوع نان و نوع قارچ یکسان نبود و تفاوت معنی‌داری با یکدیگر داشت (000/0 P=). نتیجه‌گیری: با توجه به نتایج بدست آمده چنین می‌توان گفت که استفاده از پوشش‌های حاوی نانوذرات نقره بر پایه دی اکسید تیتانیوم برای بسته بندی نان با توجه به افزایش روز افزون جمعیت و در راستای ارتقای امنیت غذایی نسبت به پوشش‌های پلی اتیلن ارجعیت دارد و استفاده از این نوع پوشش‌ها در صنایع پخت بعد از ارزیابی ایمنی پوشش بسته بندی توصیه می گردد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله ارزيابي بسته بندي با پوشش‌هاي 3% و 5% نانونقره بر پايه دي اکسيد تيتانيوم در رشد قارچي نان هاي مصرفي
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky