عنوان : مقاله اثر ضد قارچي عصاره هاي الکلي و آبي ميوه زيتون تلخ (Melia azedarach) بر مالاسزيا فورفور
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله اثر ضد قارچي عصاره هاي الکلي و آبي ميوه زيتون تلخ (Melia azedarach) بر مالاسزيا فورفور دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر ضد قارچي عصاره هاي الکلي و آبي ميوه زيتون تلخ (Melia azedarach) بر مالاسزيا فورفور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله اثر ضد قارچي عصاره هاي الکلي و آبي ميوه زيتون تلخ (Melia azedarach) بر مالاسزيا فورفور،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر ضد قارچي عصاره هاي الکلي و آبي ميوه زيتون تلخ (Melia azedarach) بر مالاسزيا فورفور :


تعداد صفحات : 9

چکیده

سابقه و هدف: قارچ مالاسزیا فورفور عامل بیماری کچلی تغییر دهنده رنگ پوست می باشد. با توجه به مقاومت دارویی ایجاد شده، امروزه استفاده از دارو های گیاهی مورد توجه است. هدف از تحقیق حاضر، تعیین اثر ضد قارچی عصاره های الکلی و آبی میوه زیتون تلخ بر روی مالاسزیا فورفور می باشد.

مواد و روش‌ها: عصاره گیری به روش تقطیر ساده از میوه زیتون تلخ انجام شد. روش انتشار در چاهک و لوله به ترتیب جهت تشخیص اثر ضد قارچی عصاره ها و کمترین غلظت مهار کنندگی به کار رفت. جهت تجزیه و تحلیل آماری، از نرم افزار SPSS و آزمون آنالیز واریانس دو طرفه استفاده شد. 05/0>p معنی دار تلقی گردید.

یافته‌ها: بیشترین میانگین قطر هاله ممانعت از رشد در اطراف چاهک حاوی 110 میلی گرم در میلی لیتر از عصاره آبی، متانولی و اتانولی مشاهده شد که به ترتیب 1±19، 3/2±33/29 و 1±40 میلی متر بودند. بهترین غلظت مهار کنندگی مربوط به عصاره اتانولی میوه زیتون تلخ و برابر با 625/390 میلی گرم بر میلی ‌لیتر بود. نوع عصاره و غلظت دارای تاثیر معنی داری بر قطر هاله عدم رشد اطراف قارچ بودند و در غلظت های بالاتر اثر ضد رشد بهتری داشتند (05/0p).

نتیجه‌گیری: : بر اساس نتایج، میوه زیتون تلخ احتمالاً می تواند دارای اثرات ضد قارچی باشد. پیشنهاد می گردد مطالعات بیشتری جهت یافتن بهترین عصاره های میوه زیتون تلخ با اثرات ضد قارچی قوی تر و اثرات جانبی کمتر نسبت به دارو های شیمیایی صورت پذیرد.

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله اثر ضد قارچي عصاره هاي الکلي و آبي ميوه زيتون تلخ (Melia azedarach) بر مالاسزيا فورفور
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky