عنوان : پاورپوینت راهکارهای عملی حل تعارض
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : این فایل به صورت فایل power point (پاور پوینت) ارائه میگردد

 پاورپوینت راهکارهای عملی حل تعارض دارای 30 اسلاید می باشد و دارای تنظیمات کامل در PowerPoint می باشد و آماده ارائه یا چاپ است

شما با استفاده ازاین پاورپوینت میتوانید یک ارائه بسیارعالی و با شکوهی داشته باشید و همه حاضرین با اشتیاق به مطالب شما گوش خواهند داد.

لطفا نگران مطالب داخل پاورپوینت نباشید، مطالب داخل اسلاید ها بسیار ساده و قابل درک برای شما می باشد، ما عالی بودن این فایل رو تضمین می کنیم.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل مي باشد و در فايل اصلي پاورپوینت راهکارهای عملی حل تعارض،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن پاورپوینت راهکارهای عملی حل تعارض :

دانلود پاورپوینت راهکارهای عملی حل تعارض

تعداد اسلاید :30

قسمتی از متن :

انسان ها موجوداتی اجتماعی هستند و در عین اینکه به بودن در کنار یکدیگر نیاز دارند، ناگزیر در ارتباط با یکدیگر دچار اختلاف نظر در خواسته ها و اهداف می شوند، موضوعی که روانشناس ها به آن تعارض می گویند. وجود اختلاف و تعارض در هر رابطه ای اجتناب ناپذیر است اما داشتن مهارت حل تعارض به هریک از ما کمک می کند تا بتوانیم روابط صمیمانه تری را با اطرفیان تجربه کنیم.

چرا تعارض به وجود می آید؟

یک رابطه به دلایل مختلفی می تواند به سمت تعارض پیش برود.

از جمله مهم ترین علل تعارض می توان به موارد زیر اشاره کرد:

تفاوت در دنیای پدیداری افراد

متفاوت بودن نظام ارزشها

اولویت بندی متفاوت نظام ارزش ها نزد افراد



دلایلی که باعث می شود تعارض به سمت یک رابطه مخرب پیش برود:



1. اهداف رقابتی و شرایط برنده / بازنده
کسانی که مدام به دنبال رقابت ناسالم هستند و تحت هر شرایطی می خواهند برنده باشند، تعارض را به سمت یک رابطه مخرب می برند.

2. سوء برداشت و پیش فرض منفی
اگر نسبت به تعارض پیش فرض های منفی داشته باشیم نمی توانیم روابط خود را به درستی مدیریت کنیم. به عنوان مثال کسی که این باور را دارد که تعارضداشتن در یک رابطه خیلی بد است و یا اینکه وجود تعارض یعنی طرف مقابل به من علاقه ای ندارد اصلا به دنبال یادگیری مهارت حل تعارض نمی رود و وجود هرمشکلی منجر به تخریب بیشتر روابطش می شود .

3. کاهش ارتباطات
وقتی به دنبال یک تعارض، ارتباطات خود را کم می کنیم عملا فرصت گفت و گو و ترمیم رابطه را ازخود و طرف مقابل سلب کرده و به تنش های موجود بیشتر دامنمی زنیم. در حالی که حفظ روابط و گفت و گو درباره تعارض به حل اختلافات کمک شایانی خواهد کرد.

4. مبهم شدن موضوع اصلی تعارض
اگر بتوانیم مسائل مشترک بین خود و دیگری که منجر به تعارض شده است را به طور عملیاتی و دقیق تعریف کنیم ( همان طور که در مهارت حل مسئله توضیح داده شد) تا حد زیادی به حل اختلافات کم کرده ایم. اما گاهی طرفین نیز خود نمی دانند دقیقا به دنبال چه چیزی هستند و همین موضوع مشکل را دو چندان میکند.


برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود پاورپوینت راهکارهای عملی حل تعارض
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky