عنوان : مقاله بررسي اثرات استفاده از روشهاي مختلف فراوري دانه جو بر عملکرد بره هاي پرواري نژاد مغاني
قیمت : 59,700 تومان
توضیحات در پایین همین صفحه

درگاه 1

توجه : دریافت شماره تلفن همراه و آدرس ایمیل صرفا جهت پشتیبانی می باشد و برای تبلیغات استفاده نمی شود

هدف ما در این سایت کمک به دانشجویان و دانش پژوهان برای بالا بردن بار علمی آنها می باشد پس لطفا نگران نباشید و با اطمینان خاطر خرید کنید

توضیحات پروژه

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسي اثرات استفاده از روشهاي مختلف فراوري دانه جو بر عملکرد بره هاي پرواري نژاد مغاني دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسي اثرات استفاده از روشهاي مختلف فراوري دانه جو بر عملکرد بره هاي پرواري نژاد مغاني  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله بررسي اثرات استفاده از روشهاي مختلف فراوري دانه جو بر عملکرد بره هاي پرواري نژاد مغاني،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسي اثرات استفاده از روشهاي مختلف فراوري دانه جو بر عملکرد بره هاي پرواري نژاد مغاني :



تعداد صفحات:8
چکیده:
این مطالعه جهت بررسی اثرات استفاده از روشهای مختلف فراوری دانه جو بر عملکرد بره های پرواری نژاد مغانی انجام گرفت. برای انجام این آزمایش از 11 راس بره نر با میانگین وزن0/746±27/63کیلوگرم و سن 3تا4ماه درقالب طرح کاملا تصادفی، با 1 تیمار و 6 تکرار به مدت 35 روز استفاده شد. در این آزمایش، جیره غرذایی دارای سطح انرژی2/5مگاکالری درکیلوگرم و پروتئین خام14/7درصد بر اساسNRC 1589 ( بوده که با اقلام خوراکی یونجه، کاه گندم، کنجاله سویا، دانه ذرت دانه جو، مکمل مواد معدنی _ ویتامینی و نمک، تأمین و تنظیم گردید. تیمارهای آزمایشی شامل جیره مذکور دارای دانه جو کامل و خام بدون فراوری به عنوان شاهد، جیره دارای دانه جو آسیاب شده، جیره دارای دانه جو خیسانده شده و جیره دارای دانه جو تف داده شده بودند. نتایج آزمایش نشان داد که فراوری های مختلف فیزیکی اعمال شده در این تحقیق، تاثیر معنی داری بر میزانمصرف ماده خشک بره های پرواری در دوره های مختلف پرورش نداشت. اما مقایسه مستقل میانگین تیمار دارای دانه جو خام )شاهد( در مقابل تیمارهای دارای دانه جو فراوری شده نشان دهنده تفاوت معنیدار بین آنها بوده و در بین روش های مختلف فرآوری، عملکرد تیمار دارای دانه جو خیسانده شده به طور معنیداری بیشتر از سایر تیمارها بود)p0/05

برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید


دانلود مقاله بررسي اثرات استفاده از روشهاي مختلف فراوري دانه جو بر عملکرد بره هاي پرواري نژاد مغاني
قیمت : 59,700 تومان

درگاه 1

Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky