مقاله ارزيابي کارايي عصاره الکلي بره موم در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسين بر عملکرد جوجه هاي گوشتي دارای 8 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله ارزيابي کارايي عصاره الکلي بره موم در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسين بر عملکرد جوجه هاي گوشتي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات آماده و تنظیم شده است
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مقاله ارزيابي کارايي عصاره الکلي بره موم در کاهش اثرات سوء آفلاتوکسين بر عملکرد جوجه هاي گوشتي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
تعداد صفحات:8
چکیده:
کاهش اثر آفلاتوکسین جیره بر سیستم عملکردی جوجه های گوشتی با بکارگیری عصاره الکلی به موم بررسی شد . در یک دوره ی 17 روزه، سه سطح صفر، 7 و 1 قسمت در میلیون آفلاتوکسینB1 در جیره جوجه ها اعمال شددرپایان دوره ازمایش وزن بدنی، غذای مصرفی، ضریب تبدیل غذایی تعیین شد.عملکرد جوجه ها با خوردن جیره های آلودهبه افلاتوکسین فاقدعصاره به شدت کاهش یافت و باعب بدتر شدن ضریب تبدیل غذایی شد)P<0/05 استفاده از عصاره الکلی بره موم سبب بهبود عملکرد جوجه های گوشتی شد. مشخص شد که عصاره الکلی بره موم در سطح 855 میلی گرم در کیلوگرم جیره روی عملکرد اثر خروبی داشت.
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید