مروري بر ويژگي هاي پروبيوتيک هاي متداول و نوترکيب، پري بيوتيک ها و سين بيوتيک ها در صنايع غذايي دارای 14 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مروري بر ويژگي هاي پروبيوتيک هاي متداول و نوترکيب، پري بيوتيک ها و سين بيوتيک ها در صنايع غذايي کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ريختگي احتمالي در متون زير ،دليل ان کپي کردن اين مطالب از داخل فایل ورد مي باشد و در فايل اصلي مروري بر ويژگي هاي پروبيوتيک هاي متداول و نوترکيب، پري بيوتيک ها و سين بيوتيک ها در صنايع غذايي،به هيچ وجه بهم ريختگي وجود ندارد
در روده ی انسان باکتری های مفید و باکتری های بالقوه آسیب رسان، ساکن هستند. استفاده از ترکیبات غذایی یا مکمل های رژیمی که جمعیت میکروفلور مفید روده ای را افزایش دهد نقش مهمی را در سلامتی میزبان خواهد داشت. پروبیوتیک ها، افزودنی های غذایی میکروبی هستند که از طریق بهبود تعادل میکروبی روده تاثیرات سودمندی بر میزبان دارند. مطالعاتی که در چند دهه اخیر صورت گرفته است اثبات کرده اند که استفاده از پروبیوتیک ها به حفظ سلامت و قدرت بدن، مبارزه با بیماری های روده ای و سایر بیماری ها کمک می کند. پروبیوتیک از کلمه ی لاتین …Pro» به معنی برای و کلمه ی یونانی …biotic» به معنی زندگی مشتق شده است. این اصطلاح، به ارگانیسم های زنده ای اطلاق می شود که در صورت مصرف به میزان لازم، دارای اثرات سلامت بخش بر روی بدن میزبان می باشند. اهمیت این میکروارگانیسم ها و خواص سلامت بخش آن ها منجر به افزایش محصولات جدید فراسودمند از جمله فراورده های پروبیوتیک گردیده است. از اثرات سلامت بخش پروبیوتیک ها می توان به خواص پادجهش زا و پادسرطان زا، تحریک، تقویت و تنظیم سیستم ایمنی، خواص پاد عفونتی در پیشگیری از عفونت های روده ای، عفونت های ادراری و عفونت های دهان و دستگاه تنفسی، کاهش کلسترول سرم، بهبود عدم تحمل لاکتوز و افزایش ارزش تغذی های اشاره نمود. غذاهای پروبیوتیک، پری بیوتیک و سین بیوتیک به عنوان غذاهای فراسودمند طبقه بندی می شوند که نقش مهمی را در ارتقاء سلامتی و پیشگیری از بیماری ها دارند
برای دریافت پروژه اینجا کلیک کنید