توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی 52 صفحه دارای 57 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی 52 صفحه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی 52 صفحه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی 52 صفحه :

دید کلی :
دانلود مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی که در آن به بررسی (چارچوب) ادبیات نظری و پیشینه نظری پژوهش در تحقیقات داخلی و خارجی می پردازیم.


توضیحات کامل :

این نوشتار مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی قابل ویرایش با فرمت ورد doc بصورت جامع و کامل می باشد. در بخش اول (چارچوب) ادبیات نظری آموزش ریاضی تشریح می شود و در بخش دوم پیشینه نظری تحقیق آموزش ریاضی در پژوهش های داخلی و خارجی مورد بررسی قرار می گیرد. 

 

 

 

به گفته شونفیلد (1987)، آموزش ریاضی یعنی هر آن‌چه که مربوط به آموزش و یادگیری ریاضی می‌شود. در واقع، «بحث‌های اساسی و نیروهای موثر» در آموزش ریاضی را می‌توان با دو عنوان برنامه درسی ریاضی  و چگونگی تدریس و یادگیری ریاضی  مطرح نمود که هر دو عنوان، طبیعت ریاضی، محتوا، فرآیند یاددهی- یادگیری، تفاوت‌های فردی در یادگیری، ماهیت دانش ریاضی و بسیاری از مباحث دیگر را در بر می‌گیرد.  مسئولیت عمده بسیاری از متخصصان و پژوهشگران، مطالعه در مورد چگونگی دستیابی به دانش ریاضی توسط فراگیران است. این عده شامل معلم‌های ریاضی، ریاضی‌دان، تولیدکنندگان برنامه‌های درسی ریاضی، آموزش‌دهندگان معلمان و پژوهشگران است که همگی آن‌ها را آموزشگر ریاضی  و شاخه‌ای که پذیرای این مسئولیت است، آموزش ریاضی  نامیده می‌شود.

 

 

 

بنا به گفته سایر  (1971) امروزه شهرت ریاضی شبیه شهرت خودرو سواری در 50 سال قبل است. در آن‌ موقع، تصور عمومی بر آن بود که خودروها گران‌قیمت و خطرناک هستند و هیچ‌کس به جز یک مرد ثروتمند توانایی داشتن یک خودرو را ندارد، یا هیچ‌کس به جز یک راننده حرفه‌ای نمی‌تواند رانندگی کند. به همین ترتیب، هنوز باور عمومی آن است که ریاضی برای افراد استثنایی، برای اجتماع نخبگان و برای تعداد اندکی است. الان زمان آن رسیده است که کسی برای ریاضی همان کاری را بکند که فورد با ساختن مدل T برای خودروهای سواری انجام داد (آن‌ها را به تولید انبوه رساند).

 

 

 


     ریاضی تنها به عنوان یک موضوع درسی دارای هدف‌‌‌های محدود و مطرح نیست. بسیاری از محققان بر این باورند که ریاضی، جریان طبیعی تفکر بشری است. مردم ریاضی را به‌کار می‌برند و برای انجام کارهای خود به آن نیاز دارند. می‌توان گفت که تقریباً همه افراد با توجیه‌های مختلف، نیاز روز افزونی به یادگیری ریاضی دارند.    علاوه بر نیاز رشته‌های مختلف به ریاضی به عنوان نیروی محرکه و ابزار انجام کار، ریاضی قدرت خلاقیت و تفکر و توانایی استدلال را تقویت می‌کند، نظم فکری به‌وجود می‌آورد و زیبایی‌شناسی را در بشر ترغیب می‌نماید. هر انسان دارای هوش متعارف، توانایی فهمیدن، یادگرفتن و لذت بردن از ریاضی را در سطح‌های مختلف دارد. در نتیجه، وظیفه هر نظام آموزشی فراهم آوردن شرایط مناسب تدریس و یادگیری ریاضی و ایجاد انگیزه در فراگیرندگان است تا به قول ویلیام سایر، تولیدهای این علم به طور انبوه در اختیار همگان قرار گیرد. 

 

 

 

 

 

 


مبانی نظری و پیشینه تحقیق آموزش ریاضی 52 صفحه
فهرست مطالب

فصل دوم چارچوب نظری و پیشینه پژوهش آموزش ریاضی

1-2 مقدمه    30
2-2 آموزش ریاضی    30
3-2 انگیزش چیست؟    34
4-2 فنون ایجاد انگیزش در یادگیرندگان    37
5-2 رویکردهای مختلف انگیزشی    38
1-5-2 رویکرد رفتاری    38
2-5-2 رویکرد شناختی    38
3-5-2 رویکرد انسان‌گرایی    38
4-5-2 رویکرد اجتماعی- فرهنگی    39
6-2 تأثیر انگیزش در یادگیری    39
7-2 یادگیری چیست؟    40
7-2-1 نظریه های یادگیری    44
8-2 دانش مفهومی    44
8-2-1 دانش ریاضی برای تدریس    46
8-2-2 اهمیت دانش معلمان در آموزش مناسب    47
9-2 باورهای معلمان ریاضی    49

پیشینه تحقیق
 تحقیقات انجام شده خارجی
تحقیقات انجام شده داخلی


منابع و مآخذ
منابع فارسی    
منابع انگلیسی


 

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky