توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ساخت روکش های دندانی از نوع پرسلان متصل به فلز PFM) با خاصیت آنتی باکتریال دارای 9 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ساخت روکش های دندانی از نوع پرسلان متصل به فلز PFM) با خاصیت آنتی باکتریال  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ساخت روکش های دندانی از نوع پرسلان متصل به فلز PFM) با خاصیت آنتی باکتریال،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ساخت روکش های دندانی از نوع پرسلان متصل به فلز PFM) با خاصیت آنتی باکتریال :

تعداد صفحات:9

چکیده:

استفاده از روکش های دندان یکی از روش های ترمیمی رایج دندان های آسیب دیده است . روکش های دندانی انواع مختلفی دارند که از این میان نوع پرسلانی متصل به فلز 1 به دلیل مزایای بسیار اهمیت زیادی دارد .پرسلان روکش های دندانی از لایه های مختلفی تشکیل شده است که بر زیر لایه فلزی اعمال شده اند. یکی از مشکلات استفاده از این روش، نفوذ باکتری های پاتوژن و محبوس شدن آن در فضای بین روکش و دندانآسیب دیده و به تبع آن تخریب مضاعف پایه دندانی است . در تحقیق پیش رو 3 ترکیب مختلف شامل یک ترکیب رایج تجاری و دو ترکیب جدید با 1,3,5% از پودر حامل نانو ذرات نقره بر روی آلیاژهای فلزیتجاری رایج از نوعT3 با دو نوع رژیم حرارتی مختلف شامل پخت در اتمسفر خلا و فاقد مرحله پخت در اتمسفر خلا برای دندان مولار اول که عمدتا بیشترین آسیب را می بیند، تهیه شده و استحکام پیوند لایه پرسلان با لایه فلز در ترکیب های مختلف ب ا هر دو نوع رژیم پخت مورد بررسی قرار گرفته است . در نهایتتست آنتی باکتریال برای پاتوژن های ناحیه دهانی با غلظت 0/5مکفارلند به صورت بیرون از بدن 2 و به روش دیسک دیفیوژن 3 برای تمامی نمونه ها انجام شده و ترکیب بهینه معرفی شده است . نتایج این تحقیق نشان می دهد که پودر حامل نانو ذرات نقره در صورت مخلوط سازی مکانیکی با پودرهای رایج آستریروکش های دندانی استحکام پیوند مناسبی از خود نشان نمی دهند و لازم است تا ترکیب جدیدی معرفی شودتا پودر حاوی نانو ذرات نقره مصرفی به عنوان اپک کننده با آن مخلوط گردد . از طرفی نتایج این تحقیقحاکی از لزوم اعمال رژیم حرارتی شامل مرحله خلاء برای دستیابی به استحکام پیوند مطلوب نمونه است . در نهایت نتایج نشان می دهد نمونه شامل کمتر از 3% از پودر حاوی نانوذرات نقره، خاصیت انتی باکتریال از خود نشان نمی دهد و با افزایش این مقدار به بیش از 5% استحکام پیوند نمونه ها دچار افت می گردد

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky