توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 بررسی نقش ساكاروز و هیدروت های كربن در تغذیه انسان دارای 89 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد بررسی نقش ساكاروز و هیدروت های كربن در تغذیه انسان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

هیدراتهای كربن و ساكاروز در تغذیه انسان
انسانهایی كه با كارهای سنگین درگیر نیستند . روزانه به مواد غذایی اساسی و ضروری ذیل نیاز دارند : 10 گرم پروتئین ، 90  گرم چربی و 500 گرم هیدراتهای كربن ، بنابراین ، هیدراتهای كربن ، قسمت اعظم (بیش از 70% ) غذای انسان را تشكیل می دهند .
ارزش حرارتی یك گرم پروتئین 8/4 كیلو كالری ( احتراق ناقص در بدن تا تشكل اوره ) و ارزش حرارتی یك گرم چربی 3/9 كیلو كالری و بالاخره ارزش حرارتی یك گرم هیدرات كربن 4 كیلو كالری می باشد .
بدین توتیب ،‌ ارزش حرارتی هیدراتهای كربن از پروتئین تر و ضمناً از چربیها ، بسیار كمتر است .
با این وصف ، كالری ناشی از هیدراتهای كربن ، بیش از 60% كل كالری روزانه مورد نیاز است را تشكیل می دهد ( پروتئین : 480 كیلو كالری چربی : 837 كیلو كالری ، هیدراتهای كربن : 200 كیلو كالری ، كل : 3317 كیلوكالری ) .
بنابراین هیدراتهای كربن منبع اصلی انرژی بدن انسان است. نشاسته . كربوهیدرات اصلی جیره غذایی انسان ( در غلات ، سیب زمبنی و غیره ) و با بزاق دهان و آنزیمهای معده قبل از جذب ، هیدرولیز می شود . این پروی چندی طول می كشد . كربوهیدراتهای محلول ، شامل ساكاروز ، یعنی قند معمولی ، خیلی سریعتر از نشاسته هضم و جذب می شوند . چون قند در عین خوشمزه وش یرین است : انسانها با كمال اشتیاق قند را جایگزین قسمتی از مواد غذایی نشاسته ای می نمایند . قند ، به عنوان یك ماده غذایی ذخیره شدنی شدنی ( بصورت چربی ) و قابل پس گرفتن از ذخیره برای تولید انرژی در آمده است . ( هنگام راهپیمایی ، ورزش ، برای كارهای سنگین كارگر ، برای بیماران و اشخاصی كه دوره نقاهت را می گذرانند ) . ساكاروز از سایر قندها به استثنای فروكتوز كه خود كمی شیرین تر از سایر قندهاست شیرینتر است و چنانچه شیرینی ساكاروز 10 باشد و   فروكتوز و   گلوكوز نسبی كه با درجه حرارت آزمایش بستگی دارندبه شرح زیر بیان می گردد : 
درجه حرارت به سانتی گراد      - فروكوز
  - گلوكوز

18    128    58
40    100    56
60    79    33
گرچه فروكوز قدری شیرین تر از ساكاروز می باشد ، لیكن تهیه آنچه پیچیده است و چون كریستالهای آن جاذب الرطوبه بوده ، رطوبت هوا را سریعاً جذب و ب سهولت به مایع تبدیل می گردد .انبار كردن آن نیز مشكل است . ساكاروز به علت ارزش به علت ارزش غذایی قابل توجه و خاصیت قابل توجه و خاصیت قابلیت جذب آسان و همچنین خواص فیزیكی لان مهمترین ماده غذایی اجتناب مرسوم شده است . معذلك ، بعلت ارزش غذایی قابل توجه و سرعت جذب آن ، تنها كربوهیدرات مواد غذایی نمی تواند باشد . نشاسته كندتر هضم می شود و گلوكز مورد نیاز خون را یكنواخت تر تأمین می نماید . از طرف دیگر ، چنانچه مقادیر خیلی زیاد ساكاروز مصرف شود .
خود بیش از حد گلوكز انباشته شده و تبدیل به چربی گردیده در بدن به صورت لایه چربی در می اید . بنابراین اگر چه به علت این است كه بجای قسمتی از مواد نشاسته ای غذای روزانه ، قند مصرف شود ، ولی مصرف ساكاروز نباید از 25% كربوهیدرات تجاوز كند . یعنی نباید از 125 گرم در روز بیشتر مصرف گردد .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky