توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 تحقیق در مورد شرکت فنی و مهندسی دارای 12 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد تحقیق در مورد شرکت فنی و مهندسی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تحقیق در مورد شرکت فنی و مهندسی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تحقیق در مورد شرکت فنی و مهندسی :

شرکت فنی و مهندسی
شرکت فنی و مهندسی (عمران) شرکت ساختمانی می باشد که به طور کلی طراحی ساختمان،محاسبات،اجرا ونظارت ساختمان را بر عهده دارد.
در چنین شرکتی همیشه کارهای اجرایی صورت نمی پذیرد فقط زمانی این عمل انجام می شود که نیاز به محاسبه ی جریمه ها و زمان بندی می باشیم.

اساساً میزان دقیق هزینه ها بعد از اجرا بدست می آید که این میزان برای جداول متره برآورد بدست می آید. به طور کلی در این جدول هر مرحله از سازمان که پیش می رود در آن یادداشت می شود و به عنوان یک سند نگهداری می شود.
نگاهی می اندازیم به فعالیت مهندسین و مسئولان شرکت

مدیر عامل شرکت:
از آنجایی که تمام مسئولیت ها در قبال ایمنی ساختمان ،اجرای ضوابط و قوانین با مدیر عامل شرکت است.مدیر عامل باید محاسبات و طرح را چک کند بر این اساس که طرح ارائه شده را بررسی می کند و اگر نواقصی داشته باشد برطرف می کند به همین ترتیب محاسبات را بررسی می کندتا از لحاظ فنی پروژه دچار مشکل نشود همچنین چون سود و زیان مالی شرکت مستقیماً متوجه مدیر عامل می شود باید روی مسائل مالی هم کنترل داشته باشد تا هزینه ها و در آمدها بر اساس روال ،به طور مرغوب باشد.

مدیر عامل از جانب و نمایندگی خود فردی را به عنوان مهندس ناظر تعیین می کند که هرز گاهی بر سر پروژه برود تا از روال صحیح اجرا بر طبق محاسبات یقین حاصل نماید .
بخش طراحی:
گفتیم که یکی از فعالیت های ساختمانی طراحی می باشد.
اولین قدم در این بخش آگاهی کامل از ضوابط می باشد.برای طراحی پروژه ها باید ضوابط شهرداری آن را قبلاً از شهرداری گرفته و بر اساس ضوابطی که ارائه می شود طراحی را باید انجام داد چون هر منطقه از شهرداری ضوابط مخصوص به خود را دارا می باشد که بر اساس خاک منطقه ،عرض خیابان اصلی و عرض کوچه ها برآورد می شود.

طراحی یک کار ذوقی و سلیقه ای می باشد که امروزه با استفاده از نرم افزارهایی مانند اتوکد و ;انجام می شود.
در کشورما روال به این ترتیب است که بعد از گرفتن ضوابط یک طرح اولیه که به آن نقشه ی شهرداری هم می گویند ارائه می شود وپس از تأیید شهرداری معمولاًطرح دیگری به عنوان طرح اجرایی که ممکن است کمی مسائل خارج از ضوابط داشته باشد ارائه می گردد ودر اختیار بخش محاسبات قرار می گیرد .

بخش محاسبات:
بعد از طراحی محاسبات صورت می گیرد .
بخش محاسبات براساس طرح ارائه شده اندازه ی ستون ها و تیرها را مشخص می نماید تا به گونه ای که کوچکترین ابعاد و اندازه های ممکن و مقاوم ترین حالت بدست آید این محاسبات را به جهت اطمینان از صحت کنترل کرده و دفترچه ای به عنوان دفترچه ی محاسبات ایجاد می کنند نسخه ای از آن را به مسئول اجرایی و نیز نظام مهندسی ارائه می دهند.

محاسبات له طور کلی یک کار فنی و ریاضیاتی می باشد که این کار را با استغاده از نرم- افزارهایی مانند و;انجام می دهند.

بخش اجرایی:
پرونده ی نقشه های طراحی شده دفترچه ی محاسبات را تحویل گرفته و بر اساس آن پروژه را اجرا می نمایند .

در پروژه تعیین تعداد و نوع پرسنل به عهده ی مسئول اجرایی است و باید به نوعی باشد که نه کمبودی ایجاد شود که و نه نیروی کاری هدر گردد و به بهترین شکل ممکن بازه ای ارائه شود.همچنین ایمنی و امنیت پروژه ،پرسنل و بناهای مجاور باید رعایت گردد تا زیان مالی احتمالی به شرکت وارد نشود کارهای انجام شده را باید به صورت گزارش به مدیر عامل تحویل دادتا از روند اجرای پروژه مطلع گردد.
در صورت نیاز باید یا خود و یا شخص دیگری را به عنوان مسئول انجام متره وبرآوردقرار دهد که میزان کار اجرایی در هر روز را یادداشت نموده و در پایان پروژه تحویل دهد.
اما بیشتر بیشتر ستون ها مقادیرشان متغیر می باشد.

ستون اول: شماره گذاری:دراین ستون شماره گذاری کارهای مختلف انجام می پذیرد .
ستون دوم: شرح عملیات:این ستون به گونه ای است که عملیات اجرایی را به صورت جزء به جزءاز ابتدایی ترین کارها را در آن توضیح می دهند.هر قسمت از پروژه می تواند دارای زیر مجموعه های فراوان داشته باشد.مثلاً قسمت بتن ریزی شامل چندین نوع (بتن با عیار 150گرم ، 250گرم،300گرم)می باشد که هر کدام از این بخش ها شامل توضیحات و و شرایط مخصوص به خودشان را دارند که این شرایط بر حسب متراژ و ابعاد اجرای عملیات و جنس مصالح ساختمانی مورد استفاده تغییر می کند.

ستون سوم:کد عملیات:هر کدام از کارهای اجرایی یک کد عملیاتی دارند که به عنوان کد اصلی محسوب می شود .هر کد اصلی می تواند دارای چندین شرایط کد فرعی باشد که هر کدام از فرعی ها هم می توانند دارای چندین جزء فرعی دیگر باشند(حالت درختی)
ستون چهارم ،پنجم،ششم و هفتم(طول و عرض وارتفاع):شامل وروده های یک سیستم بر حسب متر مربع و متر مکعب استکه باید وارد جدول شود باید دقت داشته باشیم که ستون وزن مختص فلزات و آهن آلات می باشد.که باید برحسب کیلو محاسبه شود.
ستون هشتم:مساحت یا حجم:در این قسمت عملیات ضرب 3 ستون (طول و عرض و ارتفاع)انجام می گیرد.
ستون نهم:قیمت:زیر مجموعه های یک کد عملیاتی دارای یک قیمت برحسب ریال می باشد.
هر ساله این قیمت توسط اداره ی برنامه و بوجه محاسبه می شود و در کتابی کتاب فهرست بهاء چاپ می شود و به شرکت مهندسی ابلاغ می شود .در این قسمت قیمت ها با توجه به همین کتاب در سیستم طراحی شده است و به صورت ثابت می باشند و هر قسمت قیمت مربوط به خودش را دارا می باشد.

ستون دهم:قیمت کل:گفتیم که 4تاستون ورودی داریم که3 ستون اول (طول،عرض،ارتفاع) در هم ضرب می شوند و شامل یک خروجی می باشند که مساحت یا حجم است .این خروجی در یک داده اولیه که ستون قیمت می باشد ضرب می شود که یک خروجی دیگر می دهد که قیمت کل می باشد.

قابل ذکراست که ستون وزن بر خلاف بقیه مستقیم در قیمت ضرب می شود وقیمت کل را میدهد.
نکته:قیمت کل که شامل یک خروجی پایانی است یک خروجی نهایی هم دارد که قیمت کل باید ردیف های قبلی اش را ضرب کند و یا در صورت نیاز کسر کند و فقط یک خروجی به صورت یایانی به کاربر بدهد.

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky