بررسی اصول تغذیه و مواد غذایی دارای 82 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد بررسی اصول تغذیه و مواد غذایی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
مقدمه
در گذشته جهت بسته بندی گوشت از پوشش هایی مانند PVC استفاده می شد که این گونه بسته بندیها هم نشتی داشته و هم جذاب نبودند به همین جهت به منظور افزایش مدت زمان ماندگاری گوشت تازه و حفظ کیفیت گوشت تحقیقات گسترده ای در کشورهای مختلف از جمله کشورهای اروپایی و امریکا بر روی انواع بسته بندی های گوشت سرد در دماهای مختلف انجام شد که بسته بندی در اتمسفر اصلاح شده (MAP) و خلاء (UP) در شرایط متفاوت از جمله این تحقیقات می باشد. روش MAP با بکارگیری ترکیبی از گازهای اتمسفریک عمر ماندگاری محصول و ویژگی های ظاهری گوشت از قبیل رنگ آن را دگرگون کرد. این sys موجب کاهش برخی عوامل هزینه زا مانند هزینه های انبارداری، هزینه کارگران شده و ضمن اینکه تشخیص نشتی بسته ها را آسان نموده حداکثر حفاظت از محصول را از طریق کاهش تماس دست با محصول و کاهش احتمال انتقال آلودگی از محیط به داخل بسته را بعمل آورده است.
اولین بسته بندی MAP در سال 1920 بر روی سیب در کمبریج انگلستان و اولین بسته بندی MAP بر روی گوشت گاو در دهه 1930 در همین کشور انجام گرفت.
منابع فارسی :
1. كنی ن (1372) اصول بهداشت مواد غذایی چاپ اول انتشارات دانشگاه تهران شماره 2208
2.ضیابری پین. ج (13749 اصول بسته بندی مواد غذایی چاپ اول انتشارات دانشگاه تهران.
3.پروانه ویدا كنترل كیفی ازمایشهای شیمیایی موادغذایی. انتشارات دانشگاه تهران 1371
تغذیه و صنایع غذایی انستیتو تحقیقات تغذیه ای و صنایع غذایی كشور دانشگاه علوم پزشكی شهید بهشتی 1373
4.صدرزاده موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی شمارش كل میكروبی انتشارات موسسه استاندارد ایران
5.تدوین بهرام شیمی مواد غذایی چاپ دانشگاه ملی ایران 1359
6.فلاحی م صنایع گوشت چاپ دقت 1374
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0