توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صنایع غذایی کارخانه قند دارای 320 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صنایع غذایی کارخانه قند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صنایع غذایی کارخانه قند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صنایع غذایی کارخانه قند :

صنایع غذایی کارخانه قند

مقدمات تاسیس كارخانه قند آبكوه در سال 1313 شروع و سفارش ساخت ماشین آلات و نصب و راه اندازی و به ظرفیت 350ton/day به شركت اشكوراچكسلواكی داده شده و ساختمانها اعم از صنعتی و اداری و كوی كاركنان بوسیله شركت تستاپ ساخته شده است.

ساخت زمین كارخانه در بدو تاسیس 27 هكتار بود كه توسعه های بعد به 60 هكتار افزایش یافت و اولین بهره برداری كارخانه در سال 1315 با مصرف 12375 تن چغندر شروع و در دومین بهره برداری در سال 1316 با مصرف 22659 تن چغندر بوده است. چون موقعیت كارخانه برای چغندركاری مناسب تشخیص داده شد امكان تولید چغندر پیش از ظرفیت 350 تن برای هر روز بهره برداری وجود داشته است.

طرح افزایش ظرفیت از 350 به 650 تن تهیه و توسط شركت اشكورا در سال 1317 انجام شد. كارخانه در این ظرفیت دارای دیفوزیون نوع باطری و ساتراسیون بصورت مرحله ای بوده و چهار كوره بخار ذغال سنگی هر یك به ظرفیت 6 تن بخار در ساخت و 2 توربین بخار هر كدام به قدرت 560 kw با 3000 دور نیروی مورد نیاز بهره برداری را تامین می كرد.

در سال 1345 ظرفیت كارخانه از 650 تن به 1600 تن چغندر در شبانه روز افزایش یافت. در این توسعه قسمت خام كارخانه قدیم جمع آوری و فقط قسمت تبخیر آن حفظ شده است.

كلیه ماشین آلات بجز دیفیوزیون RT انگلیسی و شركت كریك مسئول نصب و راه اندازی آن بوده است. در سال 1349 آستان قدس سهام كارخانه را از سازمان گسترش خریداری نمود. شركت قند رضوی توسط شركت اوكماس ظرفیت كارخانه را از 1600 تن به 2500 تن چغندر در شبانه روز افزایش داده است و شركت اوكماس با نصب 4 مخزن ذخیره و شربت غلیظ به حجم 16800 m3 و نصب یك دستگاه بدنه تغلیظ شربت ذخیره و یك دستگاه بدنه تبخیر و یك دستگاه كوره بخار و پرس و تفاله و با استفاده از ضریب اطمینان اكثر دستگاههای موجود در كارخانه و افزایش دور اقدام به افزایش ظرفیت كارخانه به 2500 تن چغندر تا مرحله شربت غلیظ در شبانه روز نموده است. در بهره برداری سال 84 تعداد كاركنان دائم به 126 نفر و كارگران موقت 588 نفر بوده اند.

صنایع غذایی کارخانه قند
فهرست مطالب

تاریخچه 1

مقدمه 3

دستورالعملهای عمومی 8

فصل اول آزمایشهای عیارسنجی 12

فصول دوم انتقال چغندر قند 18

فصل سوم عصاره گیری 20

فصل چهارم تصفیه شربت 66

فصل پنجم اواپراسیون 90

فصل ششم كریستالیزاسیون 121

فصل هفتم كوره آهك 178

فصل هشتم كوره بخار 204

فصل نهم قندگیری از ملاس 217

فصل دهم فاضلاب 235

خط تولید 260

قسمت خام 274

قسمت كریستالیزاسیون 290

قند گیری از ملاس 307

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky