توضیحات

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 صنعت خودروسازی (فنون فروشندگی) دارای 84 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد صنعت خودروسازی (فنون فروشندگی)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی صنعت خودروسازی (فنون فروشندگی)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن صنعت خودروسازی (فنون فروشندگی) :

صنعت خودروسازی (فنون فروشندگی)


تاریخچه خودرودر جهان

خودرو مجهز به موتور بخار دنیس پاپن DENIS PAPON اولین كسی بوده كه قوه محركه بخار را شناخت. خودرویی كه ارتفاع استوانه آن در حدود سه متر و طول لنگر آن گاهی به 7 متر می‌رسید. روی كشتی بدلیل وجود آب سرد فراوان و سهل الوصول بودن آن قابل تصور بود.تجهیز ارابه یا كالسكه بوسیله آن غیر ممكن به نظر می‌رسید. یكی از افسران ارتش فرانسه به نام ژوزف كونیو (1804-1725) در سال 1763 میلادی دستگاه نیوكومن را سبك روی ارابه‌ای نصب کرد. اولین نمونه ارابه كونیو در سال 1769 میلادی آماده شد. این ارابه كه كاملاً به خرج دولت ساخته شد در سال 1770 مورد آزمایش قرار گرفت. این ارابه پایه یك توپ چهل و هشت تنی در یك ساعت 8 کیلومترجابجا کرد. این خودرو بخار توسط افرادی چون ویلیام مردوك، اولیویه اوانس و ریچارد تره ویتیك تكمیل‌تر شد .

خودرومجهزبه‌موتوراحتراق‌داخلی

در سال 1885 میلادی كارل فرید ریش بنز اولین موتور با سوخت فسیلی روی نوعی كالسكه نصب کرد. این اولین خودرو مجهز به موتور احتراق داخلی جهان بود كه دارای سیستم جرقه‌زنی و دیفرانسیل بود. كارل بنز نام این خودرو را موتور واگن نامید و در اواخر سال 1885 میلادی آنرا به ثبت رساند .

سه چرخ كارل بنز، اولین اتومبیل مجهز به موتور احتراق داخلی در جهان ساخته شده در سال 1885 میلادی این خودرو دارای سه چرخ و 250 كیلوگرم وزن بود و با سرعتی بین 13 تا 16 كیلومتر کار می‌كرد. اولین راننده این خودرو همسر كارل بنز (برتابنز) بود. اكثریت مردم از آن وحشت داشتند و آن را اختراعی خطرناك و مهلك می‌پنداشتند.تدریج با رفع نقایص كالسكه آتشین عده بیشتری برای استفاده از آن اشتیاق نشان دادند.روند تكامل ادامه یافت تا سری سازی به عنوان نقطه عطفی از سوی هنری فورد مطرح گردید.

خودروهای‌متحدالشكل‌ونسبتاً‌ارزان‌قیمتی‌را‌به‌جهان‌عرضه‌كرد. كارل بنز، گوتلیب دایملر، ویلهم میباخ، برادران دوسینبرگ، برادران دوریا، برادران رابرت بوش، ایتوره بوگانی، دیوید دانبربیوك، رنه پنهارد، فردنیاندپورشه، جان و هوریس دوج جان بوید دنلپ، رودلف كریستین كارل دیزلف سرهنری رولز و صدها مخترع دیگردر تکمیل وحرکتهای بعدی نقش داشتند.

خودروهای اولیه

سرعت متوسط آنها (20KM/h) بود. ترمزهای مطمئنی نداشتند ولذا تصادفهای خطرناكی را بوجود می‌آوردند. حركت آنها فقط به سمت جلو بود . چراغهای نفتی حركت در شب را مشكل میکرد. راه انداختن این خودروهای هندلی بود. پس از جنگ جهانی اول خودرو تقریباً شكل امروزی خود را به دست آورده بود .

در این مقطع ساخت و تولید خودروهای متنوع فرانسوی كه عموماً با موتورهای دایملر عرضه می‌گشت .

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky