توضیحات

توجه : این فایل به صورت فایل PDF (پی دی اف) ارائه میگردد

 تجزیه و تحلیل swot دارای 33 صفحه می باشد و دارای تنظیمات و فهرست کامل در PDF می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل پی دی اف تجزیه و تحلیل swot  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

این پروژه توسط مرکز مرکز پروژه و مقالات ارائه میگردد

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل می باشد و در فایل اصلی تجزیه و تحلیل swot،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن تجزیه و تحلیل swot :

تجزیه و تحلیل swot

نمودار فرایند حل مسئله

تعیین مسئله

تعیین اهداف

سود آوری

سود آوری

ایجاد موقعیت رقابتی

ارتقاء كاركنان

روابط كاركنان

رهبری تكنولوژی

مسئولیت اجتماعی

گردآوری اطلاعات

دسته بندی اطلاعات

ایجاد مدلها و فرضیه ها

فرصتها

تهدیدات

ماتریس ارزیابی موقعیت و اقدام استراتژیك

تدوین استراتژی

استراتژی تمركز

استراتژی نفوذ در بازار

استراتژی توسعه محصول

استراتژی نوآوری

استرا تژی ادغام افقی

استراتژی ادغام عمودی

استراتژی تنوع همگون

استراتژی چرخش

استراتژی مشاركت

استتراتژی سلب مالكیت

تقسیم‏بندی زنجیره تامین به سطحهای مختلف

ارتباط با توزیع‏كنندگان محصول

ارتباط با تامین كننده مواد اولیه

اعضاء شورای عالی نظارت پیشنهادی

- تقویت مجموعه‏های فعلی در جهت تكمیل زنجیره تامین

پیشبرد تحقق فعالیتها

برای بررسی و تحلیل منتقدانه وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی و ارائه راه حل مناسب ، آن را در قالب یك فرایند حل مسئله Problem solving process بررسی و درگامهای بعدی بر مبنای یك برنامه ریزی استراتژیك تجزیه و تحلیل مینمائیم . فرایند حل مسئله در قالب 9 قدم و بصورت نمودار ذیل میباشد :

با توجه به ماهیت كار و شرح خدمات تعریف شده میتوان 5 قدم از 9 قدم حل مسئله را در این گزارش طی نمود و طی قدمهای بعدی به اراده و تصمیم مدیران ومسولان دارای قدرت اجرایی در صنعت روغن نباتی دارد لذا در این قسمت به بررسی قدمهای پنجگانه مذكور پرداخته و رهیافتهای مؤثر برای ببهبود از وضعیت موجود را ارائه خواهیم نمود :

قدم اول : تعیین مسئله

تعریف مسئله در این از سوی مدیریت شركت‏ نوسازی با هدف بهبود وضعیت موجود در صنعت روغن نباتی مطرح گردیده است بدین معنی كه مدیریت مذكور سعی دارد تا با مطالعه وضعیت صنعت مورد بحث ضمن شناخت و عارضه‏یابی برنامه‏ریزیی اجرایی لازم را با توجه به ابزار و امكانات موجود در شركت نوسازی صنایع در جهت ارتقاء صنعت روغن نباتی در كشور انجام دهد. آنچه كه مورد بحث در این می‏باشد شناخت راه‏حلهای توسعه و بهبود با توجه به وضعیت موجود می‏باشد.همانطور كه مباحث در قبلی نیز بدان اشاره گردید عمده مشكل صنعت روغن نباتی كشور تامین ماده اولیه مورد نیاز می‏باشد كه به دو صورت دانه روغنی در درجه اول و روغن خام در درجه دوم طرح گردید. بنابراین با درك بهتر از آنچه كه در به عنوان مشكل و مسئله تعریف می‏شود می‏توان در قدمهای بعدی برای جمع‏آوری اطلاعات و همچنین بررسی استراتژیها روشن‏تر و مشخص‏تر عمل كرد.

علاوه بر مسئله اصلی و كلانی كه از سوی شركت نوسازی صنایع ایران برای صنعت روغن نباتی مطرح گردید، با شناخت به عمل آمده از صنعت مذكور كه در بحث بازار هم به نوعی به آن پرداخته شد مشكلاتی نیز وجود دارد كه هر چند برگرفته از ساختار موجود درصنعت می‏باشد ولی می‏تواند به عنوان یك تشدید كننده مسئله مورد بحث در مركز توجه مدیران و تصمیم‏گیرندگان سازمان قرار گیرد كه برخی از مهمترین آنها عبارتند از:

- عدم برنامه‏ریزی در مورد تامین دانه‌های روغنی به عنوان ضعف این صنعت در داخل كشور

- نبرد ابزارهای مالی لازم در جهت حمایت تامین كنندگان ماده اولیه

- وجود كارخانه‏های متعدد با مالكیت بخشهای مختلف و با مدیریت بخشهای خاص نظام

- قدیمی بودن تكنولوژی تعدادی از كارخانه‏های بزرگ كشور

- عدم دستیابی به اطلاعات شركتهای مربوطه، كارخانجات، انجمن‏های صنفی و ... به بهانه‏های مختلف از جمله‏ محرمانه بودن

- شفاف‏ نبودن هزینه‏ها و درآمدها كه خود سبب می‏گردد كه عملكرد اقتصادی صنعت به خوبی قابل اندازه‏گیری و مقایسه نباشد.

4-2- قدم دوم : تعیین اهداف

از دیدگاه مدیریت استراتژیك، همواره حداكثر كردن سود در كوتاه مدت بهترین راه برای رسیدن به سود آوری و توسعه پایدار نیست بلكه باید بگونه ای عمل نمود كه این سود آوری مستمر و مداوم ودر جهت سیاستهای كلان كشور باشد. به عبارتی، بجای لذت بردن از خوردن ماهی باید چگونگی توربافی و ماهیگیری را آموخت .

اغلب استراتژیستها اهداف بلند مدت را در هفت حوزه زیر تعیین مینمایند كه این اهداف برای صنعت روغن نباتی نیز مورد توجه میباشد .

1- سود آوری Profitability

سود آوری یك ابزار لازم برای ادامه حیات هر بنگاه اقتصادی است بدونكسب سود هر بنگاهی از حالت اقتصادی خارج شده و تنها عوامل ناپایـدار میتوانند توجیه گر بقا و دوام آن باشند . جهت بقای سازمان در فضای اقتصادی امروز ، توجه به سود آوری سازمان امری اجتناب ناپذیر خواهدبود .

2- سود آوری Productivity

بهره وری بیشتر مبنای اصلی در اندازه گیـری و ارزیابی عملكرد هر مـؤسسه میباشد بهره وری كه بعنوان نسبت خروجی ( سـتانده ) به ورودی ( داده ها و منابع ) تعریف میشود نه تنها معتبرترین معیار برای سنجش عملكردهاست بلكه بدنبال خود سود آوری را نیز بهمراه خواهد داشت . مجهول بودن شاخصهای عملكردی در كارخانجات مورد بررسی نیز بعنوان یك مسئله ( یا زیر مسئله ) مطرح میباشد كه مدیران و متولیان امر باید با تكیه بر روشهای علمی و منطقی نسبت به بررسی آن اقدام كنند .

3- ایجاد موقعیت رقابتی Competitive

حضور در بازارهای فعلی تنها از طریق رقابت امكانپذیر میباشد متولیان تولید روغن نباتی نیز به این امر كاملاً واقـف هستند كه زمانی میتوانند به بقای سازمانهای تحت پوشش خود امیدوار باشند كه توان انجام رقابت با سایر عوامل تأثیر گذار ( از جمله ئسایر تولید كنندگان داخلی و خارجی ) را دارا باشد بنابراین رسیدن به اهدافی چون افـزایش سـهم چند درصـدی صادرات ، زمانـی دستیافتنی است كه بجهات رقابتی بتوان این سهم را از رقبا گرفت .

4- ارتقاء كاركنان

برای دریافت اینجا کلیک کنید

سوالات و نظرات شما

برچسب ها

سایت پروژه word, دانلود پروژه word, سایت پروژه, پروژه دات کام,
Copyright © 2014 nacu.ir
 
Clicky