تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای دارای 13 صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی تاثیر تیمارهای پس از برداشت بر روی کیفیت گوجه فرنگی رقم ارلی اوربانا وای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
مقدمه: مقدار زیادی از محصولات کشاورزی در مرحله پس از برداشت به علت کم توجهی به اصول نگهداری صحیح فرآورده و همچنین خسارات ناشی از آفات انباری دچار افت کیفیت می گردند، به این دلیل استفاده از ترکیباتی که باعث افزایش ماندگاری میوه ها و سبزی ها می گردند، اجتناب ناپذیر است. از این رو هدف از انجام این تحقیق بررسی اثر گاز ازن، اسید استیک و منتول جهت حفظ خصوصیات کیفی در گوجه فرنگی است.مواد و روش ها: بدین منظور گوجه فرنگی واریته ارلی اوربانا وای تحت تیمارهای مختلف شامل آب ازن دار (0 و 2 ppm)، اسید استیک (0 و 4 درصد حجمی/حجمی)، منتول ( 250 ،0و500 ppm ) و محلول های ترکیبی آنها قرار گرفت و سپس آزمایش های لازم شامل اندازه گیری ضایعات وزنی، مواد جامد محلول، قند احیاء کننده، اسیدیته، ویتامین C و شمارش میکروبی کل روی تمام نمونه ها و از جمله شاهد انجام شد. پس از 15 روز نگهداری در دمای محیط، آزمایش ها دوباره تکرار شدند و تاثیر اعمال تیمارها بر روی نمونه ها در مقایسه با شاهد مورد بررسی قرار گرفت.یافته ها: استفاده از تیمارها به حفظ مواد جامد محلول کمک نموده، میزان قند احیاءکننده، ضایعات وزنی و بار میکروبی در نمونه های تیمار شده پس از پایان دوره نگهداری کمتر از شاهد بود، همچنین اسیدیته قابل تیتر و ویتامین C در گوجه فرنگی های تیمار شده بهتر حفظ شده بودند.نتیجه گیری: تیمارها تاثیر مناسبی بر حفظ کیفیت گوجه فرنگی داشت و تیمار ترکیبی ازن- اسید استیک- منتول (در غلظت500 ppm ) از همه تیمارها موثرتر بود.
كلید واژه: ازن، اسید سیتریک، گوجه فرنگی (Lycopersicon Esculentum)، منتول
برای دریافت اینجا کلیک کنید
تعداد کل پیام ها : 0